Başkan Hasan Can, Büyük Birlik Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Cemal Sorgucu’yu Ziyaret Etti

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Büyük Birlik Partisi (BBP) Ümraniye İlçe Başkanı Cemal Sorgucu’yu makamında ziyaret etti.

AK Parti tüzüğü gereği 3. dönemi tamamlamasının ardından 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar aday olmayan Başkan Hasan Can, BBP Partisi Başkanı Cemal Sorgucu’ya veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette Cemal Sorgucu, Ümraniye’de yapmış olduğu hizmet ve çalışmalarından dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Hasan Can ise, misafirperverliği için Sorgucu’ya teşekkür ederek, Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursu hocaları tarafından yapılan Allah lafzının yazılı olduğu tezhip süslemeli hat tablosu hediye etti. Ziyarette Başkan Hasan Can’a; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları eşlik etti.