Başkan Hasan Can Bingöl Tanıtım Günlerine Katıldı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Maltepe etkinlik alanında düzenlenen Bingöl Tanıtım Günleri etkinliklerine katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Maltepe etkinlik alanında düzenlenen Bingöl Tanıtım Günleri etkinliklerine katıldı.

Maltepe etkinlik alanında Bingöl Tanıtım Günlerine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Bingöl 24. Dönem Milletvekili Eşref Taş, Bingöl Yayla Dere Belediye Başkanı Sabri Akyürek, Bingöl Kiğı Belediye Başkanı Yılmaz Gündüz, Solhan Belediye Başkanı Abdülhakim Yıldız, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Bingöl Vakfı Başkanı Müslüm Ayyıldız, Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Oktay Ediş, AK Parti Bingöl İlçe Başkanı Nihat  Doğu, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Asım Özaltun, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Salim Çetinkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Her fırsatta derneklerle bir araya gelen Başkan Hasan Can, Bingöl Tanıtım Günlerine etkinlikleri kapsamında, Maltepe etkinlik alanında kurulan Bingöl iline bağlı ilçelerin dernek stantlarını ziyaret ederek yöresel ürünleri inceledi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Hasan Can, etkinliklerin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öte yandan. Solhan Belediye Başkanı Abdülhakim Yıldız, Maltepe etkinlik alanında düzenlenen Bingöl Tanıtım Günlerine katılımlarından dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sunarak plaket takdim etti.