© Belediyeden Haber - 2017

Başkan Hasan Can Belediye Personelleri İle Bir Araya Geldi

Başkan Hasan Can, belediye personelleri ile Ümraniye Belediye Meclis Salonu’nda bir araya gelerek 15 yılda yapılan hizmetleri anlattı.

Gerçekleşen programlara Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve belediye personelleri katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Hasan Can; göreve geldiği günden bu yana ilçeye kazandırılan 450’nin üzerinde kalıcı eserden bahsederek “Tabanından tavanına yüzlerce kalıcı esere imza attık. Öte yandan YEDAM gibi ilçede sağlıkla ilgili yapılan devrim niteliğindeki çalışmalarımız oldu” dedi. Yapılan hizmetlerin ilçe sınırları içerisinde sınırlı kalmadıklarını söyleyen Başkan Hasan Can, “Van depreminden sonra oradaki vatandaşlarımızın yardımına koştuk. Susurluk, Geyve gibi birçok ilçeye desteklerimiz ve katkılarımız oldu. Bulgaristan’da camisi olmayan bir Müslüman köy için cami ve kardeş şehrimiz Fojnica’da kültür merkezi inşa ettik. Bu kültür merkezinde ilçemizde olduğu gibi, kursiyerler telkariden iğne oyasına, keçeden el nakışına kadar bir çok alanda usta eğitmenler tarafından eğitim alıyor” dedi. Başkan Hasan Can sözlerine İmam Matûrîdî'nin Tevilâtü'l Kur'an Kuran adlı eserinden bahsederek; “İmam Matûrîdî eserini Türkçeye çevirerek Türk-İslam dünyasına önemli bir eser kazandırmış olduk. Bunun haricinde ilmi müzakereler yaparak 9 adet sempozyum kitabımız mevcut. 15 yıl boyunca birçok hizmete imza atmak hamdolsun bizlere nasip oldu” dedi. İlçede yaptıkları yol ve rampa çalışmalarıyla ilçeyi engelsiz hâle getirdiklerini, hasta nakil araçlarını, ilçedeki hastaların hizmetinde bulunan ambulansları, engelli hizmet araçlarını, Engelliler Kültür Merkezini ve burada yapılan sanat faaliyetlerini, yaşlı hizmetlerini, sosyal marketler, sosyal destek kartları ve aşevi çalışmalarını anlattı. Başkan Hasan Can konuşmasının sonunda, AK Parti tüzüğü gereği 3 dönemi tamamlamasının ardından 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar aday olmadığını belirterek personelden helallik istedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER