© Belediyeden Haber - 2017

Başkan Hasan Can, Bayrak Töreni’nde Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye’deki Çimento Müstahsilleri Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Bayrak Töreni’ne katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye’deki Çimento Müstahsilleri Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Bayrak Töreni’ne katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Gençlere ve onların eğitimine verdiği önemi yaptığı çalışmalarla gözler önüne seren Başkan Hasan Can, ayrıca ilçedeki okullara ziyaretler gerçekleştirerek bulduğu her fırsatta öğrencilerle bir araya geliyor. Başkan Hasan Can, bu kapsamda Çimento Müstahsilleri Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Bayrak Töreni’ne katılarak öğrencilere hitap etti. Programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, Okul Müdürü Ragıp Sekmen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Hasan Can “2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlarındayız. Bu yılın güzel geçmesi, muvaffak olmanız ve güzel geleceğe yürümeniz dilek ve temennisiyle, hepinize başarılar diliyorum” dedi. Belediyenin ilçede yaptığı okullardan ve eğitim faaliyetlerinden bahseden Başkan Hasan Can, “Bizim geleceğimiz bu ülkenin refah toplumu olmasından, güçlü olmasından geçmektedir. Bu ülkenin birliğine, dirliğine, beraberliğine, kalkınmasına karşı duranların hepsinin karşısında olacağız. Eğitimde de geldiğimiz mesafe de ortadadır. Ülkece, 2019’da tekli eğitime geçme hedefindeyiz. Bunun için de daha çok okul ve sınıf lazım. Millî eğitim öz meselemizdir, millî eğitim bu milletin millî seferberliğidir. Bu ülkenin çocukları en güzel şekilde yetişmeli. Geleceğe, müreffeh Türkiye’yi kurmak için, hızlı ve gayretli adımlarla!” dedi.

Konuşmasının sonunda Çimento Müstahsilleri Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ragıp Sekmen, Başkan Hasan Can’a çini bir teşekkür plaketi takdim etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER