© Belediyeden Haber - 2017

Başkan Hasan Can Aşağı Dudullu Mahallesi Bölge Esnafı İle Bir Araya Geldi

Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yeni güne Aşağı Dudullu Mahalle esnafı ile düzenlenen kahvaltı programıyla başladı.

Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yeni güne Aşağı Dudullu Mahalle esnafı ile düzenlenen kahvaltı programıyla başladı.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Belediye hizmet binasında düzenlenen serbest ziyaret günlerinin yanı sıra, Ümraniye’nin çeşitli noktalarında esnaf ve camii cemaatiyle de bir araya gelen Başkan Hasan Can, bugün ise Aşağı Dudullu Mahallesi’ndeki esnaflarla kahvaltı programında bir araya geldi.

Düzenlenen kahvaltı programına Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Pınar, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Özdemir, Maliki Ejder Batur ve Mustafa Küçükkapdan, AK Parti Aşağı Dudullu Mahalle Başkanı Orhan Ergün, Aşağı Dudullu Mahalle Muhtarı Mustafa Aydın, meclis üyeleri,  belediye birim müdürleri ve bölge esnafı katıldı.

AK Parti Aşağı Dudullu Mahalle Başkanı Orhan Ergün ve Aşağı Dudullu Mahalle Muhtarı Mustafa Aydın, tüm mahallelere olduğu gibi kendi mahallelerine de yapılan katkı ve desteklerinden ötürü Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu yaptığı konuşmada, “Sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Sayın Belediye Başkanım ile birlikte zaman zaman esnaflarla bir araya gelmemizin sebebi kahvaltıdan ziyade sizlerle birlikte olmak ve hasbihal etmektir” dedi. Eminmollaoğlu, AK Parti hükümetinin ve Ümraniye Belediyesinin yaptığı hizmetleri anlatarak çalışmalarından dolayı Başkan Hasan Can ve ekibine teşekkürlerini sundu.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Değişik mahallelerimizde düzenlediğimiz kahvaltı programlarımızla esnaflarımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bugün de Dudulludayız” dedi. Türkiye’nin 14 yılda aldığı mesafeye de değinen Başkan Hasan Can, “inşallah daha güzel günler bizi bekliyor. Ümraniye Belediyesi olarak biz de, ilçemize 400’e yakın kalıcı eser kazandırdık. İlçemizin her mahallesine aile sağlığı merkezi ve muhtarlık hizmet binaları yaptık. Vatandaşımız böylelikle tüm hizmetlerden kolaylıkla yararlanabiliyor. Tüm bunları yapmayı kendimize görev bildik” diyerek konuşmasını bitirdi.

Ziyaret, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve protokolün esnaf ile fotoğraf çekimiyle son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER