© Belediyeden Haber - 2017

Başkan Hasan Can, Anadolu Yakası Belediye Başkanları Toplantısına Katıldı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bu ay Sancaktepe Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Anadolu Yakası Belediye Başkanları toplantısına katıldı.

Her ay bir ilçenin ev sahipliğinde gerçekleşen Anadolu Yakası Belediye Başkanları Toplantısı’nın Kasım ayı buluşması, Sancaktepe Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in ev sahipliği yaptığı toplantıya; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve AK Parti İstanbul Yerel Yönetimler Başkanı Habil Yazıcı katıldı.

Projeler ve çalışmaların istişare edildiği toplantıda, yerel yönetimler alanındaki yeni gelişmeler ve gündem değerlendirildi. Anadolu Yakası’nın genelinde hizmet kalitesini yükseltmek hususunun da görüşüldüğü Anadolu Yakası Belediye Başkanları Toplantısı, oldukça verimli geçti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER