Başkan Hasan Can, AK Parti Ümraniye Geçmiş Dönem İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özdemir’in Babası’nın Cenazesine Katıldı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye Geçmiş Dönem İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özdemir’i acı gününde yalnız bırakmayarak babasının cenaze törenine katıldı.

Ümraniye Medine Camii’nde Öğle Namazı’nı müteakiben gerçekleşen cenaze törenine katılan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, başta AK Parti Ümraniye Geçmiş Dönem İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özdemir olmak üzere, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi. Cenaze namazına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, merhumun yakınları ve cami cemaati katıldı.