© Belediyeden Haber - 2017

Başkan Hasan Can, 24 TV'de Yayınlanan Moderatör Sabah Programının Canlı Yayın Konuğu Oldu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 24 TV'de yayınlanan Seda Selek’in sunduğu Moderatör programının canlı yayın konuğu oldu. Başkan Hasan Can, Alemdağ Caddesi Yayalaştırma Projesi, 2B arazileri, kentsel dönüşüm ve kalıcı eserlerden bahsetti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 24 TV'de yayınlanan Seda Selek’in sunduğu Moderatör programının canlı yayın konuğu oldu. Başkan Hasan Can, Alemdağ Caddesi Yayalaştırma Projesi, 2B arazileri, kentsel dönüşüm ve kalıcı eserlerden bahsetti.

Başkan Hasan Can, canlı yayın öncesi 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da bulundu. Ardından 24 TV’de Seda Selek’in sunduğu Moderatör Sabah programının canlı yayın konuğu olan Başkan Hasan Can, “Memleketimizin güvenliği için Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekâtında mücadele den kahraman askerlerimize rabbim güç kuvvet versin. Şehit olan tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Konuşmasına Alemdağ Caddesi Yayalaştırma Projesi hakkında bilgi vererek devam eden Başkan Hasan Can, “İstanbul’un ikinci taksim’i olacak olan caddemiz vatandaşlarımız tarafından alışveriş için en çok tercih edilen ve günün her saati yoğun olan bir caddemiz. Biz de projenin başlayabilmesi için metronun açılmasını ve 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nın altına yapılacak olan otopark’ın yapımına başlanılmasını bekledik. Trafiğin tıkanmaması için de önlemler aldık ve şu ana kadar da herhangi bir sorun ile karşılaşmadık” dedi. Temelinden tavanına kadar ilçeye kazandırılan 400’ün üzerindeki kalıcı eserden de bahseden Başkan Hasan Can, “Tüm bu hizmetleri yaparken de devletin hiçbir kurumuna tek kuruş dahi borçlanmadık” dedi.

2B arazileri hakkında da konuşan Başkan Hasan Can, “Geçen yıl 17 Şubat’ta İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nden 1/5000’lik planlar geçmişti. Bu hafta Salı günü de İBB Meclisi’nden; Ümraniyemizin Hekimbaşı, Topağacı, Dumlupınar, Mahalleleri ile Kazım Karabekir, Elmalıkent ve İnkılap mahallelerimizin bir kısmını içeren  1/1000 Uygulama İmar Planları ittifakla geçti. Şimdi de Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Bey imzaları atacak. Ondan sonra da Mart ayının ikinci yarısında tapularını aldıkları arsalarına imar izni ruhsatı verebilecek hale geleceğiz. İstanbul’a örnek olacağına inandığımız modern bir bölge planı gerçekleştirdik. Meclise, meclis üyelerine, komisyona ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bölge halkına tekrar hayırlı olmasını diliyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER