© Belediyeden Haber - 2017

Başkan Hasan Can, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programına Katıldı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programına Katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programına Katıldı.

Özel Bilfen Esenşehir İlköğretim Okulunda düzenlenen, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programına; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, Ümraniye SGK Müdürü Olkan Uzman, Özel Bilfen Esenşehir İlkokul Müdürü Aytül Sevim Onbaşlı, gaziler, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Aytül Sevim Onbaşlı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79. yıl dönümü münasebetiyle bir konuşma yaptı.

Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Gökçimen, “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79. Yıldönümünde kendisini saygıyla anıyoruz. Atatürk hem milli mücadele de hem de Cumhuriyetin inşasında daima ileriye bakmıştır. Mustafa Kemal’i anlamak, demokrasinin ve milli egemenliğin yanında olmaktır. Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz” diyerek konuşmasını bitirdi.

Program okul öğrencilerinin koro gösterileri, şiir ve marş okumaları ile sona erdi. Programın sonunda ise Başkan Hasan Can ve protokol, gazi ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER