BAŞKAN ALTINOK ÖZ MUSTAFA NECATİ ETÜT MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yapımı tamamlandığında yüzlerce öğrenciye ev sahipliği yapacak olan Mustafa Necati Etüt Merkezi’ni ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Fen İşleri Müdürü Ayhan Taş eşlik etti. Ziyaret boyunca Başkan Altınok Öz, inşaat alanını gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretin sonunda ise inşaat alanındaki esnafı gezen Başkan Altınok Öz,  uzun süre kendileriyle sohbet etti. Başkan Altınok Öz, yaptığı konuşmada; “Yapımı hızla devam eden Mustafa Necati Etüt Merkezi’ni ziyaret ettik. Cumhuriyet tarihimizin en büyük eğitimcilerinden biri olan Mustafa Necati’nin isminin bu binada yaşayacak olması bizim için çok değerli.” ifadelerini kullandı.