Başkan Altınok Öz Muhasebeci Ve Mali Müşavirlerle Yemekte Buluştu

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, İSMMMO (İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası) tarafından düzenlenen yeni yıl yemeğine katıldı.

Etkinliğe, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri Mehmet Tirgil ve Yusuf Altay ile İSMMMO yöneticileri katıldı. Başkan Altınok Öz yaptığı konuşmada; “Bugün İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen, yeni yıl yemeğindeyiz. İlçemizde ve İstanbul’da yaşayan muhasebeci ve mali müşavir dostlarımızla bir aradayız. Bir kez daha misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, yeni yılın kendilerine sağlık, mutluluk ve bol kazanç getirmesini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.