Başkan Altınok Öz Kartal SSK’nın Çalışanlarıyla Kahvaltıda Buluştu

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal SSK’dan eski çalışma arkadaşlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

“Eski Dostlar Birbirimizi Unutmadık”

Etkinliğe, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra, çok sayıda Meclis Üyesi katıldı. Kartal SSK’da çalışan eski mesai arkadaşlarıyla hasret gideren Başkan Altınok Öz kendileriyle uzun süre sohbet etti. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı kahvaltıda konuşan Başkan Altınok Öz, “Bugün eski dostlarımla, Kartal SSK’nın çalışanlarıyla bir aradayız. Çok uzun zaman birlikte çalıştığım arkadaşlarımla güzel anılar biriktirdik. Bugün hep birlikte hasret gideriyoruz. Bu etkinliğin gerçekleşmeni sağlayan herkese kalpten teşekkür ediyorum. Eski dostların birbirlerini unutmadığını göstermiş olduk.” ifadelerini kullandı.