BAŞKAN ALTINOK ÖZ GENÇ ÇİFTLERİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; Ceyhun Arkan-Esra Erbaş, Merve Nişancı-Dağdan Çeboğlu çiftinin nikâhını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

Ceyhun Arkan-Esra Erbaş

Başkan Altınok Öz ilk önce Kartal Belediyesi çalışanlarından Cem Arkan ve Hülya Arkan çiftinin oğulları Ceyhun Arkan-Esra Erbaş çiftinin nikâhını kıydı. Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törene Başkan Altınok Öz’ün yanı sıra; çok sayıda birim müdürü ve meclis üyesi katıldı. Başkan Altınok Öz, çiçeği burnunda çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını teslim etti.

Merve Nişancı-Dağdan Çeboğlu

Başkan Altınok Öz daha sonra, Merve Nişancı-Dağdan Çeboğlu çiftinin nikâhını kıydı. Genç çifte mutluluklar dileyen Başkan Altınok Öz, Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılmayan çocuklar yetiştirmeleri temennisinde bulunarak evlilik cüzdanını teslim etti.