Başkan Altınok Öz ’den Kartal Gönüllüleri Platformu’na Ziyaret

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kordonboyu Mahallesi’nde yer alan Kartal Gönüllüleri Platformu binasını ziyaret ederek, platform üyesi kadınlarla bir araya geldi.

“Bir Kent ve Ülke, Kadınlarının Eliyle Güzelleşir”

Ziyarette, Başkan Altınok Öz’e Özel Kalem Müdürü Banu Kocadağ ile Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler Müdürü Cem Çetin eşlik etti. Uzun süre Platform Başkanı Hülya Çimen Koyun ve platform üyesi kadınlarla binayı gezen Başkan Altınok Öz, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Altınok Öz, göreve geldikleri günden bu güne sivil toplum örgütlerinin yanında olduklarını kaydederek, “Bugün Kartal Gönüllüleri Platformu’nu ziyaret edip Kartallı kadınlarımızla bir araya geldik. Kadınlarımızın böyle bir sivil toplum örgütünün içinde aktif olarak yer almaları bizler için çok önemli. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız ilhamla, 2009 yılından bu yana hem kadınlarımızın, hem de sivil toplum örgütlerinin yanında durduk, durmaya devam edeceğiz. Çünkü inanıyoruz ki, bir kent ve bir ülke ancak ve ancak kadınlarının eliyle güzelleşir.” Başkan Altınok Öz’ün konuşmasının ardından, platform üyesi kadınlar, Başkan Altınok Öz’e Atatürk portresi hediye etti.