Başkan Altınok Öz Bosna Sancak Derneği’nin Kahvaltı Programına Katıldı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Etkinliğe, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili M. Akif Hamzaçebi, İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Erdoğan Erden ve dernek üyeleri katıldı. Programda, CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, katılımcıların yerel seçimler hakkında sordukları sorulara cevap verdi. Başkan Altınok Öz ise yaptığı konuşmada; “Bugün Boşnak kökenli vatandaşlarımızla kahvaltı programında bir araya geldik. Kartal Belediyesi olarak, Türkiye’de ilk defa Boşnak soykırımını anlatan bir anıtı ilçe meydanında açtık. Her zaman Boşnak kardeşlerimizin yanında olduk. Bugünkü etkinliği düzenleyen İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.