© Belediyeden Haber - 2017

BAĞCILAR BELEDİYESİ KİTAP FUARI’NDA KÜTÜPHANELERİ TANITTI

Bağcılar Belediyesi’nin 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda kurduğu stant yoğun ilgi görüyor. Ziyaretçiler stantta yer alan özellikle Sırat-ı Müstakim ve 57.Piyade Alayı kitaplarını yakından inceleyerek yetkililerden bilgi alıyor. Bağcılar Belediyesi bir ilke daha imza atarak e-devlet ve kariyer portallarının kullanılmasıyla ilgili interaktif eğitim veriyor.

Bağcılar Belediyesi, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 36. kez kapılarını açan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda stant açtı. Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi koordinatörlüğünde açılan stantta Sırat-ı Müstakim ve 57. Piyade Alayı gibi önemli eserlerin de bulunduğu Bağcılar Belediyesi’nin kültür yayınları yer aldı.

Bağcılar Belediyesi katıldığı kitap fuarında kütüphanelere verdiği önemi göstermek için bir ilki gerçekleştirerek kütüphanelerin tanıtımını yapıyor. Bu kapsamda ilçe genelindeki kütüphanelerin işlevi ve hizmetleri hakkında vatandaşlar bilgilendirildi. Ayrıca “Herkes için kütüphane” projesinin tanıtımı da yapıldı.

“Davetlilere uygulamalı interaktif eğitim veriliyor”

Standa gelen davetlilere e-devlet, cv hazırlama ve kariyer portallarını kullanma gibi farklı branşlarda uygulamalı interaktif eğitim veriliyor. Yoğun ilgi gören standı ziyaret edenler arasında farklı kütüphanelerden yöneticiler ve sahaflar da bulunuyor. Çocuklara da “Bilge Çocuk” dergisi hediye ediliyor.

4-12 Kasım 2017 tarihleri arasında açık olacak Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 12. Salonda standı bulunan Bağcılar Belediyesi herkesi ziyarete davet ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER