© Belediyeden Haber - 2017

ATATÜRK 10 KASIM’DA KARTAL’DA MİNNETLE ANILACAK

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, sonsuzluğa uğurlanışının 79. yıldönümünde Kartal Belediyesi’nin düzenleyeceği bir dizi etkinlikle anılacak.

Kartal’da; Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Kartal Belediye Başkanlığı, İlçe Protokolü, Kartal’daki okulların yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler, sivil toplum kuruluşları ve halkın katılımıyla sabah saatlerinde Kartal Meydanı Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilecek resmi töreninin ardından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı, Kartal Belediyesi’nin düzenleyeceği konser ve satranç turnuvasıyla devam edecek.  

Kartal Belediyesi Atatürk’ü Anma Etkinlikleri kapsamında 10 Kasım 2017 Cuma saat 19.30’da Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde bir anma konseri gerçekleştirilecek. Konserde TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Değirmenci, TRT Türk Sanat Müziği Sanatçısı Mine Geçili ve Türk Halk Müziği sanatçısı Özcan Türe, sahnede en güzel eserleri Atatürk için seslendirecek.

Kartal Belediyesi 10 Kasım Atatürk’ü Anma 6. Satranç Turnuvası   

Kartal Belediyesi, Atatürk’ü Anma Etkinlikleri kapsamında bu yıl 6. kez ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma Satranç Turnuvası’ düzenleyecek. 

11 - 12 Kasım 2017’de Kartal Belediyesi Organik Çadır’da gerçekleştirilecek satranç turnuvasında sporcular; 7 - 10 yaş arası Minikler, 10- 12 yaş arası Küçükler ve 12 – 16 yaş arası Yıldızlar kategorisinde mücadele edecek. 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile gerçekleştirilecek, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü Anma Programı’na tüm halkımız davetlidir.  

Kartal Belediyesi Atatürk’ü Anma Programı:     

10 Kasım 2017 Cuma 

Saat 19.30

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi 

Atatürk’ü Anma Konseri

TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Değirmenci

TRT Türk Sanat Müziği Sanatçısı Mine Geçili 

Türk Halk Müziği sanatçısı Özcan Türe

 Kartal Belediyesi 10 Kasım Atatürk’ü Anma 6. Satranç Turnuvası   

11 Kasım Cumartesi 

Saat 11.00

Kartal Belediyesi Organik Çadır 

12 Kasım Pazar

Saat 10.00

Kartal Belediyesi Organik Çadır 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER