Akademi Nisa’nın Bu Haftaki Konuğu Gazeteci Yazar Fadime Özkan Oldu

Ümraniye Belediyesinin paket eğitim programlarından Akademi Nisa’nın bu haftaki konuğu “Medya Kadına Şiddeti Nasıl Gösteriyor” konusuyla Gazeteci-Yazar Fadime Özkan oldu.

Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen programa Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Arzu Demir, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Fatma Şentürk ve Akademi Nisa öğrencisi hanımlar katıldı.

“Medya Kadına Şiddeti Nasıl Gösteriyor” konusunu anlatan Gazeteci-Yazar Fadime Özkan; medya nasıl çalışır, kadınlar medya üst makamlarında neden yer almaz, medyada kadına şiddet haberleri nasıl seçilir, kadın bakış açısından yoksun seçilen haberler nasıl yansıtılır, medyada kadınlar güçsüz ve mağdur gösterilen kadın toplumda nasıl yer alır soru başlıklarını yanıtladı. Ardından Gazeteci-Yazar Fadime Özkan katılımcıların sorularını yanıtlamasıyla program son buldu.