Akademi Nisa’nın Bu Haftaki Konuğu Dr. Ahmet Anapalı’ydı

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ve her hafta farklı konuk ve konularla yoğun ilgi gören Akademi Nisa’nın bu haftaki konuğu Dr. Ahmet Anapalı oldu.

Eğitim ve kültür faaliyetleriyle ilçedeki her yaştan vatandaşa hitap eden Ümraniye Belediyesi, Ümraniyeli hanımları birbirinden değerli hoca ve akademisyenle buluşturmaya devam ediyor. Öne çıkan eğitim faaliyetlerinden olan Akademi Nisa’nın 5. Haftasında Osmanlı Devleti’nde kadınların siyasi varlığı konuşuldu. Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen derslere, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı,  AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Fatma Şentürk ve çok sayıda Ümraniyeli hanım katıldı.

Osmanlı Devleti’nde; sosyal, siyasi ve kültürel yaşamda kadın konusunu anlatan Ahmet Anapalı’nın katılımcıların sorularını yanıtlamasının ardından program son buldu.