Akademi Nisa ve Akademi Genç’te Yeni Dönem Başlıyor!

Ümraniye Belediyesi; kültür, sanat ve eğitim için yaptığı çalışmaların yanında hanımlar ve gençler için yaptığı paket eğitim programlarıyla da adından söz ettiriyor.

Her yaştan ve her gruptan vatandaşın eğitimini önemseyen Ümraniye Belediyesi, 10 haftalık eğitim programları Akademi Nisa ve Akademi Genç’in yeni dönemlerini başlatıyor. Geçtiğimiz yıllarda yaptığı eğitim programlarıyla kültür ve eğitim dünyasının da dikkatini çeken Ümraniye Belediyesi, yine birbirinden değerli akademisyen, hoca ve sanatçıyı Ümraniyeli hanımlar ve gençlerle buluşturacak.

Devam zorunluluğu olan ve eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilen Akademi Nisa ve Akademi Genç programlarında edebiyat, tarih, siyaset, kültür, sanat, sosyoloji, psikoloji, dinler tarihi, İslam tarihi, ekonomi gibi geniş bir yelpazede dersler verilecek.

Zengin içeriği ve birbirinden kıymetli hocalarıyla Akademi Nisa ve Akademi Genç derslerine katılmak için eğitim programları öncesinde kayıt yaptırmak gerekiyor. Bilgi için aşağıdaki telefon numaralarını arayabilirsiniz:

443 56 00/ 1137-1184