AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve Başkan Hasan Can, Çakmak Mahallesi’nde bulunan İBB İtfaiye Amirliğini Ziyaret Etti

2019 yılının ilk saatlerinde TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Ümraniye Çakmak Mahallesi’nde bulunan İtfaiye Amirliğini ziyaret etti. İtfaiyeci yeleğini giyen Binali Yıldırım telsizden anons geçerek tüm itfaiyecilerin yeni yılını kutladı.

Gerçekleşen ziyarette AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın yanı sıra; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, İtfaiye çalışanları bulundu.

Programda AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım kısa bir selamlama konuşması yaparak görev başındaki itfaiye çalışanlarının yeni yılını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

2019 yılının insanlık alemine hayırlar getirmesini temenni ederek konuşmasını başlayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can,“2019’a girmek üzere olduğumuz şu saatlerde vatandaşımızın refahı ve güvenliği için görevi başında olan kardeşlerimizin Rabbim yardımcısı olsun. Allah güç kuvvet versin” diyerek , itfaiye çalışanlarının yeni yılını kutlayarak konuşmasını sonlandırdı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Ümraniye İtfaiye Merkezinde yaptığı konuşmada, "Bizlerin huzur ve güvenliği için hayatını seve seve veren bütün şehitlerimize Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum. Gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. Bu vesileyle büyük itfaiye ailesinin bütün fertlerinin yeni yılını en içten duygularımla tebrik ediyorum. Yeni yılın önce bize huzur güven sağlık sıhhat getirmesini diliyorum. Yani yılın ülkemize gönül coğrafyamıza etrafımızda devam eden iç savaşların son bulmasına vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyor. Hepinizi bu akşamda sevgiyle saygıyla selamlıyorum" dedi.

İtfaiye merkezinde gerçekleştirdiği konuşmasının ardından telsizden anons çekerek tüm itfaiyecilerin yeni yılını kutlayan Yıldırım, "Görevlerinizde üstün başarılar diliyoruz. Biz şuanda Ümraniye istasyonundayız. Buradan bütün teşkilatın yeni yılını tebrik ediyorum. Yeni yılın ailenize sevdiklerinize uğurlar getirmesini diliyorum. İstanbul'da da yeni yılın herhangi bir yangınsız herhangi bir kaza olmadan idrak etmemizi Mevla'mdan niyaz ediyorum iyi varsınız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İtfaiyeci yeleğini giyen Binali Yıldırım telsizden anons geçerek tüm itfaiyecilerin yeni yılını kutladı.

Ziyaretin sonunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a plaket ve cam tabak hediye etti.