© Belediyeden Haber - 2017

AGÜ ÖĞRENCİLERİ KARTAL SANAYİ BÖLGESİ PROJELERİNİ BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E SUNDU

Abdullah Gül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Kartal sanayi bölgesini inceledikten sonra hazırladıkları projeleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e sundu.

AGÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileri; Doç. Dr. Burak Asiliskender, Doç. Dr. Nilüfer Yöney, Yard. Doç. Dr. Buket Metin, Araş. Gör. Berk Kesim, Araş. Gör. Özlem Kevseroğlu ve Araş. Gör. Bahar Timur eşliğinde, proje alanı olarak seçilen Kartal Sanayi Bölgesi'nde alan incelemeleri yaparak Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e ve Tasarım Araştırma Katılım Kartal’a bölge ile ilgili projelerini sundu. Başkan Altınok Öz, sunum boyunca öğrencileri dinleyerek sanayi alanı ile ilgili merak ettikleri sorulara yanıt verdi.

 

“Gençlerin Fikirlerini Çok Önemsiyoruz”

 

Öğrencilerin sunumlarını dinleyen Başkan Altınok Öz, Kartal Belediyesi’nin planlı bir şekilde büyüdüğüne vurgu yaptı. Başkan Altınok Öz, özellikle gençlerin fikirlerini çok önemsediklerini kaydederek ilçede devam eden deprem dönüşüm çalışmaları sayesinde, şu ana kadar 45 bin 741 vatandaşın hayatının kurtarıldığını hatırlattı. Başkan Altınok Öz, Kartal’ın geleceğe umutla baktığının altını çizerek, AGÜ öğrencilerine sunumlarından dolayı teşekkür etti. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER