Adem Yavuz Mahallesi Eski Muhtarlarından Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Adem Yavuz Mahallesi Eski Muhtarları Mehmet Uzun ve Dursun Zilif’i makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette Adem Yavuz Mahallesi Eski Muhtarları Mehmet Uzun ve Dursun Zilif, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a bu zamana kadar tüm ilçede gerçekleştirilen ve kendi muhtarlıkları süresince mahallelerine verilen tüm hizmetler için teşekkür ederek misafirperverliğinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Başkan Hasan Can ise Adem Yavuz Mahallesi Eski Muhtarları Mehmet Uzun ve Dursun Zilif’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.