© Belediyeden Haber - 2017

11. Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları Fikstür Çekimi Gerçekleşti

Ümraniye Belediyesi, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen Geleneksel Spor Oyunları’nda heyecan başladı. Geleneksel Spor Oyunları Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen fikstür çekimiyle 11. kez başlamış oldu.

Fikstür çekimi ve malzeme dağıtım programına; Ümraniye Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Özdemir ve Cemali Ergül, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri, Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Feyzullah Akyıl, okul müdürleri, spor koordinatörleri, beden eğitimi öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşma gerçekleştiren Ümraniye İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Arif Karapıçak, “Bizler öğrencilerimizin akademik alanda başarılı olmalarının yanı sıra kültürel ve sosyal alanlarda, spor aktivitelerinde de başarılı olmalarını istiyoruz. 11.sini düzenlediğimiz spor oyunlarına vermiş olduğu desteklerden dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir konuşmasında,”Geleneksel hale gelen spor oyunlarının 11.sini düzenliyoruz. Ümraniye Belediyesi olarak çocuklarımızın spor aktiviteleriyle buluşmasını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklarımızın hem akademik, hem kültürel hem sosyal hem de sporsal aktivitelerde başarılı olması için çalışıyoruz” dedi.

Okullara malzeme dağıtımı ve fikstür çekiminin ardından program sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER