Ataşehir Kadın Girişimcilik Merkezi (AKAGİM) tarafından yürütülen programda e-ticaretle ile ilgili tüm süreçlerin, kullanılan araçların ve platformların öğretilmesi amaçlanıyor. Katılımcılar, dijital alandaki bütün sürece hâkim olarak, e-ticaret ile ilgili tüm alanlarda bilgi sahibi olacak.
Eğitim programı kapsamında; Facebook ve Instagram üzerinden satış, ETSY eğitimi, sosyal medya, reklam ve içerik yönetimi konularında da seminerler düzenlenecek.
E-ticaret alanında kariyer yapmayı düşünen veya bu alanda kendini geliştirmek isteyen kişilerin katılacağı program 9 Mayıs’ta başlayacak, 7 Haziran’da son bulacak.
Başvuru Formu : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaTLiFdoS3MzNAL5kkqAovaV3luT8DWIi-Oo7pV9pucNflPA/viewform?usp=sf_link
PROGRAM İÇERİĞİ:
*E-Ticaret Girişimciliği
*E-Ticarete Giriş
*E-Ticaret Sitesi
*Tedarikçi Yönetimi
*Dijital Pazarlama ve Satış
*Müşteri Hizmetleri Yönetimi
*Pazar Yerlerinde Satış
*E-İhracatta Temel Bilgiler
*E-Ticaret Yasal Mevzuatlar
SÜRE VE GÜNLER:
Programın Süresi: 5 hafta
Toplam Ders Saati: 60 saat
Program Günleri: Pazartesi- Salı- Çarşamba
Ders Saatleri: 09.30-13.30
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.