Alanında uzman eğitmenler gözetiminde gerçekleştirilen, kültür-fizik hareketlerine dayalı sabah sporu etkinliklerine isteyen her vatandaş ücretsiz olarak katılabiliyor.
Atatürk Mahallesi’nde Heykel Park, Mevlana Mahallesi’nde 30 Ağustos Parkı, Küçükbakkalköy Mahallesi’nde Nazım Hikmet Parkı, İçerenköy Mahallesi’nde Meskenler Parkı ile Muhtar Tacim Ayvadaş Parkı, Fetih Mahallesi’nde Buhara Parkı, Esatpaşa Mahallesi’nde Mehmet Akif Parkı ve Mustafa Kemal Mahallesi’nde de İBB Deprem Parkı sabah sporu etkinliklerine ev sahipliği yapıyor.
Katılım için herhangi bir kayıt işleminin gerekmediği sabah sporu etkinlikleri, daha sağlıklı bir yaşama kapı aralarken, katılımcıların sosyalleşmelerine de olanak sağlıyor.
(ATAŞEHİR BELEDİYESİ)
Yer ve saat bilgileri:
Atatürk Mahallesi Heykel Park Pazartesi-Salı-Perşembe 08.10
Mevlana Mahallesi 30 Ağustos Parkı Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma 07.00
Küçükbakkalköy Mahallesi Nazım Hikmet Parkı Salı-Perşembe 07.15
İçerenköy Mahallesi Meskenler Parkı Salı-Perşembe 07.15
İçerenköy Mahallesi Muhtar Tacim Ayvadaş Parkı Salı-Perşembe 07.30
Fetih Mahallesi Buhara Parkı Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe 07.15
Esatpaşa Mahallesi Mehmet Akif Parkı Pazartesi-Çarşamba 07.30
Mustafa Kemal Mahallesi İBB Deprem Parkı Salı-Perşembe 07.45
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.